Loading...

De Voorleeshoek

Het ‘Netflix voor voorleesboeken’, zo omschreef magazine LINDA. de website van De Voorleeshoek. Ouders kunnen zich abonneren op voorleesfilmpjes waarmee kinderen in aanraking komen met kinderverhalen, prenten en klassieke muziek, onder meer ter stimulering van de leesvaardigheid. Het team van De Voorleeshoek plaatst elke week nieuwe video’s op de site (tweehonderd per jaar). De Voorleeshoek sprint uit haar pilotfase, door samenwerkingen met bibliotheken en andere instanties, zoals bol.com, het Rijksmuseum en de Nederlandse Spoorwegen.

Het Pauperparadijs

Theaterspektakel Het Pauperparadijs was afgelopen jaren één van de meest spraakmakende theaterproducties in Nederland. Gespeeld in de openlucht, op de binnenplaats van het Gevangenismuseum in Veenhuizen, trok de voorstelling in twee seizoenen ruim tachtigduizend bezoekers. De website kreeg een veelvoud van die bezoekers te verwerken. Na een seizoen in Koninklijk Theater Carré keert Het Pauperparadijs in de zomer van 2022 weer terug in Veenhuizen.

Twistdock voor Playstation 3

Voor het Eindhovense Vogel’s – Europees marktleider in ophangsystemen van tv’s en andere apparaten – bouwden we in korte tijd een aantal special sites. Onder meer voor de PS3 Twistdock en de Ringo, een universeel ophangsysteem waarme je een iPad kunt bevestigen aan de muur of in de auto. Voor die laatste site ontvingen we zowaar complimenten van Apple uit Cupertino.

Sense FM

Sense FM verzorgt vanuit Utrecht al meer dan tien jaar facilitair advieswerk voor diverse grote organisaties en overheidsinstanties. De eigenaren zijn nauw betrokken bij de contentcreatie voor de website, die niet alleen informatief is maar ook dient als bindmiddel met (potentiële) klanten, door blogs, stellingen en twitterfeeds.

Le Coq Normandie

Le Coq is een charmant vakantiehuis in Frankrijk, gelegen in het kustplaatsje Barneville-Carteret (La Manche, Cotentin), recht tegenover kanaaleiland Jersey. Als je houdt van strand, rust, kleinschaligheid, lekker eten, sport en wandelen kun je hier je hart ophalen. De lokale bevolking omschrijft het huis als ‘La maison Fifi Brindacier’ – het Pippi Langkous-huis. Ideaal voor gezinnen met kinderen: naast ruime kamers en grote tuin, heeft Le Coq overal hoekjes, serres, trapjes en gangetjes.

Via Berlin

Geëngageerd muziektheater in een vorm die Nederland, en veel omringende landen, nog niet kenden. Via Berlin heeft de afgelopen jaren bewezen iets nieuws op de podia te brengen, en trouwens ook daarbuiten, want veel voorstellingen zijn gemaakt voor openlucht, bos of strand. Het gezelschap werd in 2017 beloond met een meerjarensubsidie en met diverse nationale en internationale prijzen. De website geeft een overzicht van alle voorstellingen en een actuele speellijst, waar bezoekers hun tickets kunnen boeken.

Midland Chiropractie

Met twee vestigingen is Midland Chiropractie goed vertegenwoordigd in midden-Nederland. In Veenendaal en Nieuwegein kunnen mensen terecht met hun klachten aan onder meer nek en rug. De website onderstreept de intenties van het bedrijf, om zich te profileren als een hoog kwalitatieve paramedische dienstverlener, die het net even wat beter aanpakt.

Tarcise Interieurdesign

Tarcise Interieurdesign mikt op het hogere segment in de markt voor meubels, styling en accessoires. Gevestigd in de nabijheid van Nijmegen bestrijkt ze een gebied in Gelderland, Brabant en Noord-Limburg voor particuliere klanten en een nog groter gebied voor bedrijfsinrichting. Daarom zijn de huizen daar van binnen allemaal mooier.

Orange Tennis

Orange Tennis verzorgt tennislessen in Ede en Lunteren aan tennisspelers van jong tot oud en van recreant tot wedstrijdspeler. Daarnaast ondersteunt het tennisverenigingen bij het opbouwen van het ledenbestand en het ontwikkelen van beleid en structuur.

Kinderopvang Dikkie & Dik

Kinderopvang Dikkie & Dik is een van de grotere organisaties voor kinderopvang in Eindhoven, met vijf locaties verspreid over de Lichtstad. D&D verzorgt voor- en naschoolse opvang voor schoolgaande kinderen en heeft peuterspeelzalen in fraai vormgegeven locaties. De website dikkie-en-dik.nl verschaft ouders informatie over de dienstverlening en biedt de mogelijkheid voor inschrijving of het boeken van een rondleiding op een van de vestigingen.

No Nonsense Pilates

Lonneke geeft Pilates in Amsterdam Zeeburg. Nu even vanuit huis, maar straks zoals voorheen in een zaaltje of, als het weer het toelaat, ergens buiten op een steiger. De website van No Nonsense Pilates past bij haar aanpak: geen poespas, no nonsense. Ze belooft geen wonderen, wel degelijke lessen. Haar mooiste quote: ‘We drinken na de les ook geen thee samen.’ Lekker duidelijk.

KR&A Membership

KR&A verzorgt exclusieve research van de Europese vastgoedmarkt voor financiële professionals en publiceert dat via een online membership. Losse research artikelen zijn ook te koop. KR&A heeft grootse plannen om na Nederland ook de internationale markt te veroveren.

Discovery Festival

Een festival over wetenschap…. is dat leuk? Ja, dat is superleuk. Want je vertoeft in Nemo Amsterdam niet alleen met een myriade aan IQ’s, je doet ook nog leuke wiskundige kwisjes met Volkskrantcolumniste Ionica Smeets en ervaart dat een geëlektrocuteerde knakworst ook best te eten is. En dan waren er ook nog de sexy robots. Ach ja, de good ol’ days. Het Discovery Festival is niet meer… (en de website dus ook niet).

Neem contact op...

Wil je meer weten over Foundation 6 of zou je Total CMS wel eens in actie willen zien (daar word je echt blij van!) neem dan contact op via het contactformulier.

Typ hier je naam

Dit veld is verplicht

Typ hier je e-mail

Dit veld is verplicht

Typ hier je organisatie

Dit veld is verplicht

Typ hier je bericht

Dit veld is verplicht

Hollandse Nieuwe Media

Gaston Melis
www.hollandsenieuwemedia.nl
info@hollandsenieuwemedia.nl
+31(0)651233390


Kan ik je helpen?

Heb je een vraag? Zie je iets dat niet klopt? Of wil je een demo aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Ik reageer zo snel mogelijk op je bericht.

Typ hier je naam

Dit veld is verplicht

Typ hier je e-mail

Dit veld is verplicht

Typ hier je organisatie

Dit veld is verplicht

Typ hier je bericht

Dit veld is verplicht